dinsdag 29 mei 2012

Pensioenprofessional


Pensioenprofessional 
Tiel - Gelderland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Tiel, GelderlandLand:Netherlands
Branche:Banken en verzekeringenType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauHBO






Vacature Omschrijving:
Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de pensioenen? De Pragma Groep zoekt medewerkers die bij ons passen en die samen met ons gaan voor vakkundigheid en kwaliteit. Wij zetten je in bij verschillende opdrachtgevers op verschillende opdrachten / projecten waardoor jouw kennis en ervaring tot zijn recht komt en waar je de ruimte krijgt je verder te ontwikkelen. Veel uitdaging en afwisseling met de voordelen van een vaste baan!

Steeds vaker doen (pensioen)verzekeraars een beroep op gekwalificeerd, flexibel inzetbaar personeel. De ervaren medewerkers van Pragma bieden dan de oplossing bij het uitvoeren van projecten en opdrachten als contractbeheerder collectieve pensioenen, relatiebeheerder, projectcoordinator, actuarieel rekenaar of medewerker Levensloop en Pensioenwet.

Als Pragmaat word je op wisselende opdrachten of projecten ingezet bij verschillende opdrachtgevers.


Functie eisen

- HBO-ers en academici die in het bezit van Pensioenpraktijk I of II, en enkele certificaten branche- of Techniek Leven, WFT Leven;
- Twee jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche.


Wie zijn wij?

Een detacheringsbureau met korte lijnen met aandacht voor jou. Onze klanten zijn diverse verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Mederwerkers vinden pragma:
1. Persoonlijk
2. Een hecht team
3. Goed voor je ontwikkeling.


Wat bieden wij?

Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, een leaseauto, 25 vakantiedagen (+2 bij niet ziek zijn), opleidingsmogelijkheden, en een studiekostenregeling.





SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Banken en verzekeringen in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Banken en verzekeringen in Netherlands, Gelderland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Banken en verzekeringen in Netherlands, Gelderland, Tiel >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Gelderland, Tiel >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten