donderdag 10 mei 2012

Manager techniek, productieprocessen en kwaliteit


Manager techniek, productieprocessen en kwaliteit 
Overijssel 


Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Overijssel, OverijsselLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauHBO










Vacature Omschrijving:
MTSelect is de specialist in werving en selectie.

Onze opdrachtgever is een onderdeel van de Zwitserse Groep waar wereldwijd ongeveer 600 medewerkers werkzaam zijn. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van ronddraad, geprofileerd draad en kaardengarnituren voor de textielindustrie. Het bedrijf kent verschillende bedrijfsprocessen waaronder het beitsen, trekken, voorzien van warmtebehandeling, walsen en stansen van staaldraad. Haar producten worden wereldwijd gewaardeerd om de hoge mate van precisie. Ter vakkundige ondersteuning, maar ook ter versterking van ons kleine Management Team zoeken wij een gekwalificeerde

Manager techniek, productieprocessen en kwaliteit
Een Materiaaldeskundige m/v

De taken: het accent van de werkzaamheden ligt op de vormgeving en optimalisering van de productieprocessen. Je beoordeelt technologische ontwikkelingen, bouwt contacten uit met externe onderzoeksinstanties en start onderzoekprogramma's op, die je nadien door vertaalt naar toepassingen binnen de organisatie. Je bent samen met de productiemanager verantwoordelijk voor het grote machinepark en bereidt investeringsbeslissingen voor. Daarnaast speelt je een belangrijke rol bij de kwaliteit van de producten en bepaal je mede de maakbaarheid ervan. Als kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van ons QM-systeem volgens EN ISO 9001. De operationele kwaliteitsbewaking is in handen van een onder jou geplaatst afdelingshoofd dat sinds vele jaren in dienst is. Je wordt ondersteund door ervaren collega's en rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Gevraagd wordt: een afgeronde HBO/WO-opleiding richting materiaalkunde, aangevuld met een uitmuntende kennis op het gebied van staalverwerking en creativiteit. Daarnaast heb je een probleemoplossend vermogen en doorzettingsvermogen. Tevens beschik je over goede communicatievaardigheden en ben je een teamplayer. Je zoekt een uitdaging voor de lange termijn, waarbij je jouw vakkennis met een hoge mate van zelfstandigheid kunt inbrengen. Je hebt een goede kennis van de Duitse en/of Engelse taal.

Geboden wordt: een organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en een bijzonder prettige werksfeer. Je ontvangt een salaris conform het niveau van de functie. Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.



>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Overijssel >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Overijssel, Overijssel >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Overijssel, Overijssel >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten