vrijdag 11 mei 2012

Ondernemende Managers Gezocht


Ondernemende Managers Gezocht 
Landelijk

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Landelijk, LandelijkLand:Netherlands
Branche:Staf en ManagementType functie:Part Time
Ervaringsniveau5 - 10 jaarOpleidingsniveauMBO+






Vacature Omschrijving:
Door de omzetgroei in de Benelux in 2011 en het verhogen van onze groeidoelstellingen voor 2012 en 2013 is er ruimte in onze organisatie voor gedreven mensen die samen met ons hard willen doorgroeien naar een top management positie in onze organisatie.

Wij werken samen met een multinational en zijn bezig met het verder uitbreiden en opbouwen van een (inter)nationaal distributeur- en verkoopnetwerk in de Benelux. Hiervoor zijn wij op zoek naar consultants, ondernemers, senior managers, managers, teamleiders en verkopers.

De tijd is rijp en daarom zoeken wij expliciet naar ondernemers, senior managers en managers die een organisatie op basis van ons systeem gaan opzetten en uitbouwen.

Taakinhoudelijk gaat het dan om:

- Het uitbouwen van de divisie middels werving en selectie
- Het coachen en begeleiden van de consultants en teamleiders.

Ons business concept geeft u de mogelijkheid, onafhankelijk te werken met de zekerheid van een grote know how in de hele bedrijfskolom. Kunnen genieten van zelf vrij indeelbare uren. De zekerheid van een vervangend inkomen en pensioen. Hoge tot zeer hoge inkomsten. Training on the job door het bedrijf.

Het afgelopen jaar hebben wij onze business met 30 % laten groeien. Voor de meeste bedrijven is het hard werken om het hoofd boven water te houden, maar onze sector behoort tot de snelst groeiende en grootste sectoren in de wereld.

Vanwege de enorme groei zijn wij nu in Nederland bezig om nieuwe divisies op te bouwen die in de hele Benelux werkzaam kunnen zijn. Wij doen dit niet op de traditionele manier en zijn uitsluitend op zoek naar personen die op basis van zelfstandigheid (eventueel parttime) tot onze organisatie willen toetreden.

Op deze manier werken onze mensen effectiever en kunnen zij rekenen op een aanzienlijk hoger inkomen. In een functie vergelijkbaar met middel management functie in het normale bedrijfsleven is binnen onze organisatie met zo een 20 uur per week een inkomen van 100.000 euro op jaarbasis mogelijk.

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.
Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop registreer kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken.

Tags: Sales, Commerciele medewerker, Senior, Managers, Ondernemers, Commercieel, Staf, Directie, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Apeldoorn, Enschede, Arnhem, Eindhoven, Zeeland, Brabant, Den Bosch, Limburg, Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland, Almere, Lelystad, Emmeloord, Delft, Direkteur, projectleider, Dronten, Breda, Tilburg, Gelderland, Overijssel, Amersfoort, Verkoop, Advies, Educatie


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Staf en Management in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Staf en Management in Netherlands, Landelijk >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Staf en Management in Netherlands, Landelijk, Landelijk >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Landelijk, Landelijk >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten