dinsdag 15 mei 2012

Callcenter medewerker


Callcenter medewerker 
Assen - Drenthe

Salaris:8.50 Per Uur
Locatie:Assen, DrentheLand:Netherlands
Branche:CallcenterType functie:o- urencontract
ErvaringsniveauStarterOpleidingsniveauMBO






Vacature Omschrijving:
Wij zijn per direct op zoek naar Call Agents met ervaring. Het call center is gevestigd in Assen, dus bij voorkeur kom je uit de omgeving. Het minimaal te werken uren is 16 uur per week. Het maximaal is aan jou!
Er zijn verschillende projecten en het project waar je voor belt gaat helemaal in overleg met jou. Waar ben jij het beste in? Particulieren benaderen of de zakelijke markt? Bel je business-to-business dan werkm je volgens kantooruren, bel je particulieren dan moet je ook 2 avonden in de week en 1 zaterdag beschikbaar zijn.
Er zijn mooie bonussen te verdienen bovenop een lekker basissalaris. Daarbij worden je reiskosten vergoed. Reageer nu nog!




SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Callcenter in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Callcenter in Netherlands, Drenthe >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Callcenter in Netherlands, Drenthe, Assen >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Drenthe, Assen >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten