dinsdag 3 april 2012

Klantendienstmedewerkers


Klantendienstmedewerkers 
Sofia, Veliko Tarnovo - Bulgarije

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Sofia, Veliko Tarnovo, BulgarijeLand:Bulgarije
Branche:CallcenterType functie:Full Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauGeen vooropleiding





Vacature Omschrijving:
Euroccor is een serviceorganisatie met Belgisch management gevestigd op twee locaties in Bulgarije: Sofia en Veliko Tarnovo. Voor onze West-Europese klanten worden vanuit Bulgarije tal van acties uitgevoerd. Telefonische contacten, zowel inkomend als uitgaand, email- and postbehandeling zijn maar een greep uit onze diensten. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste klantendienstmedewerkers.

Ben je gedreven en geboeid door het buitenland, dan is dit de job voor jou!


Voor een van onze klanten, gespecialiseerd in het leveren van elektriciteit en aardgas aan particulieren en zakelijke klanten zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers!


Als klantendienstmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten . Je beantwoordt voornamelijk inkomende oproepen. Met jouw luisterend oor weet je onmiddellijk de noden van jouw klant te detecteren en verleen je de juiste informatie, of zoek je samen naar een geschikte oplossing.


Je bent een enthousiaste, sociale, communicatieve en stressbestendige teamplayer !
Je hebt bovendien een grondige verbale en geschreven kennis van het Nederlands. Bijkomende kennis van de Franse taal is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk. Je kan vlot overweg met MS Office.


Als Nederlandse of Belgische contact center medewerker word je van bij jouw aankomst in Bulgarije begeleid door onze expatafdeling. Wij verzorgen jouw onthaal aan de luchthaven, helpen je bij het vinden van een geschikte woning (de eerste 2 dagen wordt een hotel accomodatie aangeboden) en regelen voor jou alle locale administratie. Bovendien sta je er ook niet alleen voor: een veertigtal collega’s zijn je reeds voorgegaan en werken reeds in ons bedrijf.
Bulgarije behoort tot de Europese Unie, je hoeft dus geen visum of internationale reispas te hebben.


In een jonge, dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur werk je mee aan de uitbreiding van onze projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand.
Jouw loonpakket bestaat uit een aantrekkelijk bruto salaris (belangrijk om weten is dat Bulgarije slechts een inkomensbelasting heeft van 10% en je dus een hoog netto bedrag overhoudt) aangevuld met een bonussysteem. Bovendien betaalt ons bedrijf jouw heenreis naar Sofia en word je ter plaatse getraind en gecoacht door West-Europese contact center experten. In functie van jouw competenties behoort een doorgroei zeker tot de mogelijkheden.



SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Callcenter in Bulgarije >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Callcenter in Bulgarije, Bulgarije >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Callcenter in Bulgarije, Bulgarije, Sofia, Veliko Tarnovo >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Bulgarije, Bulgarije, Sofia, Veliko Tarnovo >>>

1 opmerking: