woensdag 20 juni 2012

Financial Controller Rotterdam - Zuid-Holland


Financial Controller
Rotterdam - Zuid-Holland 



Salaris:4500.00 Per Maand
Locatie:Rotterdam, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:FinancieelType functie:Full Time
Ervaringsniveau5 - 10 jaarOpleidingsniveauHBO




Vacature Omschrijving:
Als Financial Controller lever je een bijdrage aan het maandelijks opleveren van de omzet, marge en voorraad forecast. Je levert een bijdrage aan het jaarlijkse budgetproces en het driejarenplan. Daarnaast houdt je je bezig met het opstellen van diverse business cases. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van rapportages ten behoeve van de directie, het managementteam en de accountants. Je zal deelnemen in diverse projecten, zowel op nationaal als internationaal niveau. Tot slot ondersteun je de Manager Controlling in alle voorkomende werkzaamheden.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, richting bedrijfseconomie en 5-7 jaren werkervaring in accounting & controlling. Tevens heb je kennis een uitstekende kennis van Excel en bij voorkeur van SAP BW en Business Objects. Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift. Je hebt sterke communicatieve en analytische vaardigheden en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel, representatief en enthousiast.

Onze opdrachtgever biedt:

Een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega’s binnen een ambitieuze onderneming. Er zijn korte lijnen, eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast wordt er ook een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder: collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness, korting op verzekeringsproducten en mogelijkheid tot deelname aan het nationaal fietsplan.


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Financieel in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Financieel in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Financieel in Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten