donderdag 29 maart 2012

Tekenaar-Constructeur Machinebouw


Tekenaar-Constructeur Machinebouw 
's-Hertogenbosch - Noord-Brabant


Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:'s-Hertogenbosch, Noord-BrabantLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO+







Vacature Omschrijving:
Onze opdrachtgever, gevestigd ter hoogte van ’s Hertogenbosch in Noord-Brabant, begeeft zich voornamelijk op het gebied van algemene engineering ten behoeve van de machinebouw, bedrijfsmechanisering, plaatwerkindustrie en lichte apparatenbouw. Het bedrijf heeft een goede naam in de markt als het gaat om de klant, maar zeker ook voor haar medewerkers. Het bedrijf toont oprechte interesse in haar medewerkers en draagt er zorg voor dat iedereen, niemand uitgezonderd, onderdeel uitmaakt van dit hechte team. Dit team van technische professionals bestaat uit mensen die passie hebben voor hun vak en kunnen werken met de moderne 3D CAD-systemen zoals Solid Works en/of Inventor. Met name door hun persoonlijke en professionele marktbenadering is er sprake van structurele toename in de vraag naar hun diensten. Wij zijn voor deze klant dan ook gericht op zoek naar een

Tekenaar-Constructeur (M/V)

In deze rol ben je samen met de Constructeur verantwoordelijk voor het complete proces vanaf de Specificaties tot en met de complete overdracht van het tekeningenpakket aan de eindklant. Jij onderhoudt ook mede de contacten tussen opdrachtgever, leverancier en machinebouwer en geeft motiverende sturing aan de overige teamleden. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de projectadministratie ten behoeve van de status, projectplanning en meer-/minderwerkspecificaties.

Voor deze functie wordt gevraagd een opleiding op MBO of HBO niveau richting Werktuigbouwkunde, Constructietechniek of Tekenen/Ontwerpen, aangevuld met enkele jaren ervaring als gevorderd Tekenaar of Tekenaar-Constructeur. Bij voorkeur heb je ervaring met Solid Works en/of Inventor óf kennis van andere 3D ontwerpsoftware, zoals Pro-E of Solid Edge. Je bent een gedreven praktisch ingestelde techneut die deze functie wil gaan vervullen in de regio of op het kantoor van deze boeiende klant. Daarnaast wil jij je graag ontwikkelen als engineer in de algemene machinebouw en heb je passie voor het vak. Je vindt het een uitdaging om te groeien in deze functie, welke je zeker niet als einddoel ziet.

Voor een goed functioneren in deze rol is het van belang dat je over voldoende ervaring beschikt, de wil hebt om te blijven leren en continu te verbeteren, goed kan communiceren met derden, verantwoordelijkheidsgevoel toont en neemt, maar ook zeer goed begrijpt wat de term teamplayer nou werkelijk inhoudt. CAD 2D/3D zie je niet al een doel op zich, maar als handig gereedschap om je doel zo effectief en snel mogelijk te bereiken. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een dergelijke functie en omgeving. 





>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Noord-Brabant >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten