maandag 26 maart 2012

Consultant werving en selectie (Finance)! 3000.00 Per maand!


Consultant werving en selectie (Finance)
Rotterdam - Zuid-Holland


Salaris:3000.00 Per Maand
Locatie:Rotterdam, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:Human resourcesType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauHBO






Vacature Omschrijving:
Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde multinational vestigingen in Europa, Australië;, Azie, Zuid-Afrika en de VS. Onze opdrachtgever is een innovatieve recruitment partner op het gebied van werving & selectie, interim-management en recruitment consultancy-opdrachten. Men werkt voor toonaangevende (inter-)nationale organisaties (top 500).

Voor de Finance divisie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven professional met flair, creativiteit en ondernemersgeest. Wij zoeken een commerciële en mensgerichte Consultant, die kan fungeren als klankbord en businesspartner richting kandidaten, opdrachtgevers en collegae.

De voornaamste taken en verantwoordelijkheden van een Consultant zijn
-Opbouwen en ontwikkelen van opdrachtgever- en kandidatennetwerk, specifiek binnen het Finance segment van de arbeidsmarkt
-Fungeren als professioneel klankbord en recruitment adviseur voor opdrachtgevers en kandidaten
-In partnerschap met onze opdrachtgever vaststellen van de search strategie
-Kandidaten identificeren, benaderen, interviewen, selecteren, adviseren en begeleiden tijdens het sollicitatieproces
-Managen van een lopende opdrachten- en projectportfolio

Onze opdrachtgever biedt
Een uitdagende positie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een groeiende, professionele organisatie. Zowel in de introductieperiode als daarna investeert men nadrukkelijk in het verder ontwikkelen van persoonlijke en inhoudelijke competenties. Veel doorgroeimogelijkheden, een goed basissalaris, uitstekende bonusstructuur, een auto van de zaak en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt onze opdrachtgever een uitstekende sfeer en werkomgeving in hartje Rotterdam!

Wat vragen we?
Voor deze zelfstandige en veelzijdige positie komen wij graag in contact met kandidaten met een afgeronde opleiding op WO / HBO niveau. Een eerdere ervaring als (international) recruiter, intercedent, Vestigingsmanager of professional en/of Consultant werving & selectie is hierbij een pre, maar zeker niet noodzakelijk.

Ervaring hebben in bemiddeling van Finance professionals is zeker geen must, onze opdrachtgever leert je graag dit vak specialisme. Belangrijker is je commerciële drive, mensgerichtheid, lef en doorzettingsvermogen.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, sociale intelligentie en empathisch vermogen. Wij zoeken een slagvaardige en effectieve netwerker die soepel contacten legt op senior-management en directieniveau welke minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 




>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Human resources in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Human resources in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Human resources in Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten