maandag 26 maart 2012

Consultant werving en selectie (Bouw)


Consultant werving en selectie (Bouw) 
Capelle a/d Ijssel - Zuid-Holland


Salaris:3000.00 Per Maand
Locatie:Capelle a/d Ijssel, Zuid-HollandLand:Netherlands
Branche:Human resourcesType functie:Full Time
Ervaringsniveau1 - 2 jaarOpleidingsniveauHBO




Vacature Omschrijving:
Onze opdrachtgever is een technisch detacheringsbureau met meer dan 400 gedetacheerde professionals die werken in de civiele techniek, bouwkunde en geo-informatica. Deze professionals zijn werkzaam bij aannemers, adviesbureaus, overheden, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en/of bouw-multinationals. Een team van gedreven technische Consultants is verspreid over 6 vestigingen in Nederland waarbij men zelfstandig opereert in een jonge, dynamische, authentieke en snelgroeiende organisatie. Onze opdrachtgever biedt jonge ingenieurs de ultieme combinatie tussen techniek, commercie en management in de functie.

Als Consultant Bouw ben je sparringpartner voor opdrachtgevers en werkgever voor gedetacheerde professionals. Hierbij heb je altijd de lange termijn voor ogen en geef je veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals welke je begeleidt. Door de grote zelfstandigheid en vrijheid in deze functie maak je een snelle persoonlijke ontwikkeling door. Je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van opdrachtgevers en je krijgt de financiële verantwoordelijk voor je eigen detacheringsprojecten.

Je hebt als het ware een eigen onderneming maar dan wel met de steun van een jonge maar uiterst professionele organisatie, waarin je samen met meer dan 25 andere Consultants een van de beste netwerken in de Nederlandse bouwwereld beheert en verder uitbouwt. Binnen de organisatie wordt veel aandacht gegeven aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroei binnen de onderneming. Zo is er doorgroei mogelijk richting management of kun je jezelf verder specialiseren.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 




>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Human resources in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Human resources in Netherlands, Zuid-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Human resources in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle a/d Ijssel >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Zuid-Holland, Capelle a/d Ijssel >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten