donderdag 29 maart 2012

GSH zoekt naar Servicemonteurs


GSH zoekt naar Servicemonteurs (ploegendienst) 
Amsterdam - Noord-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Amsterdam, Noord-HollandLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:Full Time
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO





Vacature Omschrijving:
Je gaat onderhoud en beheer uitvoeren aan uiteenlopende elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Je beschikt over een MBO opleiding in een technische richting en bezit NEN3840.

Je gaat onderhoud en beheer uitvoeren aan uiteenlopende elektrische en werktuigbouwkundige installaties, zoals luchtbehandelinginstallaties, regel- en verdeelkasten en noodstroominstallaties. Bij het oplossen van storingen speelt snelheid en juist handelen een cruciale rol. Je werkt in een dynamische omgeving. Jouw vakkennis en servicegerichtheid zijn dan ook van groot belang voor het waarborgen van onze kwaliteit naar de opdrachtgever. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 5-ploegendienstrooster.

Profiel
Je hebt naast een technische opleiding (MBO-niveau richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde) werkervaring op het gebied van elektrotechnische installaties, klimaatinstallaties en regeltechniek. Je bent representatief, servicegericht, enthousiast en ambitieus.

Aanbod
Een uitdagende functie met ruime mogelijkheden om eigen initiatieven te ontplooien en daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de groei van GSH. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verdere carrièremogelijkheden binnen het bedrijf. Werken in een team van jonge en enthousiaste collegas. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Noord-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten