dinsdag 10 januari 2012

Persoonlijke Begeleider Amsterdam Buitenveldert of Amstelveen - Noord-Holland


Persoonlijke Begeleider 
Amsterdam Buitenveldert of Amstelveen - Noord-Holland

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:Amsterdam Buitenveldert of Amstelveen, Noord-HollandLand:Netherlands
Branche:GezondheidszorgType functie:Full Time
Ervaringsniveau5 - 10 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving:
Bedrijfsprofiel:
Voor een joods multifunctioneel zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen zoeken wij momenteel een Persoonlijke Begeleider. Aan clienten wordt de mogelijkheid geboden om al dan niet volgens joodse wetten te leven. Onze kernwaarden zijn maximale autonomie, aandacht, zelfstandigheid en thuisgevoel. De medewerkers van Beth Shalom gaan uit van de keuzes en wensen van de individuele client. Zij bieden ondersteuning door deskundigheid, betrokkenheid en nabijheid.

Bedrijfscultuur:
Beth Shalom heeft een informele werkcultuur met korte lijnen. Er is ruimte om mee te denken, invloed uit te oefenen en eigen keuzes te maken. Bij Beth Shalom telt iedere medewerker en er wordt uitgebreid aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving:
U coordineert en organiseert het zorgproces op alle levensgebieden rondom een aantal clienten (bij een 36-urige werkweek betreft het ongeveer 15 clienten). Belangrijke taak hierin is het, samen met de client of diens wettelijke vertegenwoordiger, samenstellen van het zorgleefplan en vervolgens het bewaken van de uitvoering hiervan.
U bent de vaste contactpersoon en aanspreekpunt voor client, wettelijke vertegenwoordigers, netwerk en organisatie m.b.t. zaken die de individuele client betreffen.
U bewaakt en evalueert de gezondheids- en welzijnssituatie van de client voortdurend enzorgt dat de indicatie aansluit bij de behoefte van de client.
U bent een voorbeeld voor methodisch werken en spreekt collegas hierop aan.
Tot slot geeft u mede uitvoering aan uitvoerende werkzaamheden van de dagelijkse zorg, ook voor niet toegewezen clienten (gemiddeld 1 of 2 ochtenden in de week).

Functie-eisen:
- Een diploma verzorgenden IG niveau 3 of verpleegkundige Niveau 4 - uitgebreide werkervaring in een intramurale setting
- Een stevige persoonlijkheid
- Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
- Uitgebreide vakkennis van de doelgroep waaraan ondersteuning wordt geboden
- Kennis van de voor de client relevante externe voorzieningen
- U kunt op tactvolle wijze omgaan met de soms verschillende belangen binnen het netwerk van de clienten en de organisatie
- Goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal
- Computervaardigheden
- Een open houding ten aanzien van de Joodse indentiteit van clienten
- Vaardigheden om om te gaan met clienten en familieleden met een (traumatisch) oorlogsverleden

Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.
Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop "registreer" kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Gezondheidszorg in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Gezondheidszorg in Netherlands, Noord-Holland >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Gezondheidszorg in Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam Buitenveldert of Amstelveen >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam Buitenveldert of Amstelveen >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten