vrijdag 27 januari 2012


Accountmanager online bij landelijk bekend radiostation 
-

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:All, AllLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO




Vacature Omschrijving:

De accountmanager Is hoofdverantwoordelijk voor de sales van de huidige en nieuw op de markt te brengen online platforms. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het maken van een verkoopplan, het onderzoeken van de sales mogelijkheden, het presenteren van concepten bij online bureaus en rechtstreekse adverteerders en de sales die daaruit voortvloeit. Je werkt daarbij nauw samen met twee directe online sales collega’s. Je bewerkt de hele online markt, bestaande uit mediabureaus, online bureaus en adverteerders.




Je bent communicatief zeer vaardig, beschikt over goede sales vaardigheden en hebt verstand van marketing en communicatie. Daarnaast moet je goed kunnen presenteren en overtuigen. Kennis en/of ervaring in de online branche en Social Media is een must. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau is vereist. Je bent zeer proactief en laat je eerder typeren als hunter dan als farmer. Netwerk bij mediaureau's is ook een mooi wapenfeit.



ZIj bieden een bij de functie passend salaris, een aantrekkelijk pakket aan secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden en ze bieden veel ruimte voor ontwikkeling.



SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, , >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, , >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten