maandag 30 januari 2012


Accountmanager production printing voor A-speler in printing solutions 
-

Salaris:Niet gespecificeerd
Locatie:All, AllLand:Netherlands
Branche:TechniekType functie:
Ervaringsniveau2 - 5 jaarOpleidingsniveauMBO



Vacature Omschrijving:

Je bouwt het marktaandeel van deze organisatie in het Production Printing segment verder uit. Je doet dit door de verkoop van onze hoog volumeoplossingen in de grafische sector, centrale repro-omgevingen en in de print-for-pay markt. Je bent naast het werven van nieuwe relaties ook verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de bestaande relaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van direct en eventueel indirect sales in selling cycles waar het production print systemen en software oplossingen betreft. Jouw ervaring, kennis van de grafische en digital printing markt in combinatie met een gedreven persoonlijkheid en krachtige verkoopkwaliteiten zullen jou het succes brengen waar je van nature naar streeft.



Om succesvol te kunnen opereren beschik je over een commerciële opleiding op HBO-niveau en over minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de verkoop van digital print oplossingen in hoog volume printing binnen de grafische- en/of repro omgeving. Uiteraard heb je gedegen kennis van het conventionele grafische druk proces en weet dit te vertalen naar een digital print proces. Tevens heb je kennis van automatisering in het algemeen en workflowoplossingen binnen de grafische sector en repro-omgevingen in het bijzonder. Bij voorkeur heb je ruime ervaring binnen het genoemde segment en beschik je over een eigen netwerk. Je bent commercieel, gedreven, zelfverzekerd en representatief. Door je uitstekende communicatieve eigenschappen ben je in staat om het vertrouwen van anderen te winnen en wordt daardoor gezien als een gesprekspartner van niveau.



Naast een prima salaris en een uitgekiende provisieregeling waarin uitstekende prestaties uitstekend worden beloond, biedt dit bedrijf een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Als Account Manager krijg je uiteraard de beschikking over een eigen lease-auto met tankpas, een vaste onkostenvergoeding, een laptop en een mobiele telefoon. Maar boven alles staat dat deze organisatie jou een prettige en uitdagende werkomgeving biedt, waarbij een inwerktraject de start vormt.



SOLLICITATIEPROCEDURE:
Wilt u reageren op deze vacature? Deze klant heeft ervoor gekozen de sollicitaties via Banenmatch af te handelen. U kunt direct reageren op deze vacature via uw eigen account. Log in bij Banenmatch om snel direct te solliciteren op deze vacature.

Heeft u nog geen account, door u in te schrijven en een CV toe te voegen kunt u direct reageren op alle vacatures. In het hoofdmenu via de knop 'Registreer' kunt u eenvoudig en snel een eigen account aanmaken. 


 

>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, >>>
>>> Soortgelijke vacatures weergeven in categorie Techniek in Netherlands, , >>>
>>> Alle vacatures weergeven in Netherlands, , >>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten